Kako vizualizacija, prepričanja in pozitivno mišljenje vplivajo na telo

0
49

Vsi vemo, da je hrana zdravilo – toda kljub temu je postenje ena najboljših stvari, ki jih lahko naredite za svoje zdravje.

Kratki posti, ki jih zlahka naredi vsak človek in so strateško razporejeni, so izjemno zdravilni in se popolnoma skladajo s ketogeno prehrano, s čimer vaše telo začne izgubljati odvečno maščobo. To posledično vodi tudi v zmanjšanje stresa in vnetij, optimiziranje možganskih funkcij, preprečevanje nevroloških težav, izgubo odvečne teže in še veliko več.

Dr. Joseph Mercola, svetovno priznana avtoriteta na področju alternativnega zdravljenja, je v uspešnici Keto post za vas pripravil vodnik z načeli ketogenega prehranjevanja in načrtovanja obrokov, ki vam bo pomagal zdraviti bolezni, izgubiti odvečno težo in optimizirati svoje zdravje.

V knjigi boste med drugim izvedeli:

  • zakaj zaradi hrane zbolimo in kako lahko to preprečimo,
  • kakšni so mehanizmi posta in kaj se med njim dogaja v telesu, vključno z aktivacijo matičnih celic,
  • kako se ciklična keto dieta – v katero so vključeni posti – razlikuje od konvencionalne keto diete,
  • kako deluje postenje in kako varno je za vas,
  • na kak način enodnevni posti spodbujajo topljenje maščob in razstrupljanje, medtem ko zmanjšujejo občutek lakote,
  • kako lahko svoj napredek spremljate z laboratorijskimi preiskavami in še mnogo več.

Dr. Mercola je zdravnik in avtor knjižnih uspešnic s seznama časopisa New York Times. Spletni časopis Huffington Post ga je izglasoval za največjega inovatorja na področju dobrega počutja. Nastopil je v več sredstvih javnega obveščanja, vključno z revijo Time, časopisom Los Angeles Times, na TV-kanalih CNN, Fox News in ABC News ter v oddajah Today in Dr. Oz. Njegovo poslanstvo je preoblikovati tradicionalen medicinski model v Združenih državah v takšnega, s kakršnim bi zdravili temeljni vzrok bolezni namesto bolezenskih znakov.

Keto post lahko samo ta teden naročite za 17,43 € in prihranite kar 7,47 €!