Ključi zavestnega ustvarjanja

0
111

Delavnica

Vita center Naklo, sobota, 27. februar, od 10.00 do 14.00

Vsak dan, vsak trenutek z močjo svojih misli v svoje življenje privlačimo točno določene stvari, ljudi, okoliščine in dogodke. Nekateri nevede, vedno več ljudi pa se s tem znanjem že veselo igra.

Ker smo predvsem misleča ali vibracijska bitja (misel je vibracija), imamo sposobnost osredotočati se na stvari, na katere se odločimo osredotočati. Zavestno ustvarjanje je premišljeno namenjanje pozornosti tistemu ali osredotočanje na tisto, kar si želimo ustvariti. Ko se namreč osredotočamo na tisto, kar si želimo, oddajamo vibracijo želenega in na tak način po Zakonu privlačnosti v svoje življenje pritegnemo želeno. Temeljni zakon vesolja, Zakon privlačnosti, deluje po načelu vse enako se med seboj privlači, zato je tudi mogoče pritegniti ali ustvariti vse, na kar se osredotočamo. In bolje ko razumemo, kako deluje, bolj občutimo svojo veličastno naravo – in to je to, kamor meri ta delavnica: pomagala vam bo, da boste svojo notranjo moč končno začeli uporabljati v vsakdanjem življenju.

Na delavnici vas bo Nataša Martinčič, trenerka za zavestno ustvarjanje in prevajalka vodilnih knjig o Zakonu privlačnosti, na podlagi lastnih izkušenj popeljala do srca zavestnega ustvarjanja, ki je pravzaprav umetnost poslušanja Sebe oziroma Notranjega Vodstva, ki nam v vsakem trenutku sporoča, kako in kam naprej, da bomo živeli takšno življenje, kakršnega si želimo zdaj in v prihodnosti. Ko znamo razbrati jasnost svojega Notranjega Vodstva, imamo namreč v rokah ključ do uspešnega zavestnega ustvarjanja in izpolnjenega življenja.

Morda si želite izboljšati določene stvari na področju odnosov, zdravja, kariere ali kaj drugega ali pa si želite nov izziv. Na delavnici boste spoznali ali poglobili veščino ustvarjanja želenega, se naučili optimalno slediti večno harmoničnemu delu sebe (vašemu Notranjemu Vodstvu) in se preko te povezave želeno naučili ustvarjati samostojno.

 

… ker globoko v sebi veste, da je svet vaše igrišče.

 

Link: www.ashvata.si

Cena: 100 eur (z DDV)

Prijave:

– do 25. februarja 2010

– po telefonu 041 393 652 ali mailu info@ashvata.si