Kultna knjižna uspešnica o regresiji v prejšnja življenja

0
143

Zdravilna moč regresije je kultna knjižna uspešnica o resnični zgodbi psihoterapije, ki je spremenila življenje tako priznanega psihiatra kot njegove pacientke.

Dr. Brian Weiss je študiral na Univerzi Kolumbija in Medinski fakulteti Yale, kjer je leta preučeval človeško psihologijo in svoj um navajal na tradicionalno znanstveno mišljenje. Bil je tradicionalen znanstvenik, ki ni zaupal ničemur, kar ni moglo biti dokazano s pomočjo preverjene znanstvene metode.

Leta 1980 je spoznal sedemindvajsetletno Catherine, ki je njegovo profesionalno pomoč iskala zaradi anksioznosti, paničnih napadov in fobij.

Dr. Weissa je močno pretreslo, kar se je dogajalo na njunih terapevtskih seansah, saj je nasprotovalo njegovemu konvencionalnemu psihiatričnemu mišljenju, ko se je iz oči v oči prvič srečal s konceptom reinkarnacije.

Toda v času njunih seans je postajal vse manj skeptičen, ko je začela kanalizirati sporočila iz »prostora med življenji«, ki so vsebovala razkritja o njegovi družini in mrtvem sinu.

Dr. Weiss je po terapiji s Catherine, ki je pod hipnozo opisovala svoja pretekla življenja in dejstva o njegovi družini, ki jih nikakor ne bi mogla poznati, postal prepričan, da del človekove osebnosti preživi fizično smrt. S pomočjo terapije o preteklih življenjih mu je uspelo ozdraviti pacientko in začeti novo, bolj osmišljeno fazo svoje kariere.

Z več milijoni prodanimi izvodi ta knjiga ostaja eno najbolj prelomnih besedil alternativne psihoterapije in je še danes tako provokativna in brezčasna, kot ko je prvič izšla leta 1988.

Zdravilna moč regresije je naša knjiga tedna, kar pomeni, da jo lahko do nedelje naročite kar 30 % ceneje!