Le pogum!

0
667

V sodobni družbi, ki je zastrupljena z večnim hitenjem, poplavo informacij, nerealnimi ideali in visokimi pričakovanji, kjer se dejanski stik kompenzira z interakcijo preko družbenih omrežjih, kjer se več govori kot posluša, so občutki strahov, tesnobe in paničnih napadov še kako prisotni.

Žal pa je tema teh, nič kaj prijetnih, občutkov še vedno zavita v tančico nedotakljivega. Kako se spoprijeti z vsakdanjimi ali pač manj vsakdanjimi stresnimi situacijami? Kako pomagati sebi pa tudi svojim najmlajšim, ki šele vstopajo v vrveči vrtiljak idealov, ki so ga nenazadnje ustvarili mediji? Kako se vrniti v svojo notrino, ji prisluhniti, se objeti in umiriti?

Vdihnimo in poskušajmo ozavestiti trenutek sedanjosti. Prisluhnimo, kaj nam govori naša duša in ji pomagajmo.

Znanstvena odkritja potrjujejo, da naše misli narekujejo način življenja. Vsakogar zanima, kako spremeniti misli, kako spremeniti vzorce, ki jih nezavedno ponavljamo. Tako kot urimo svoje telo, moramo tudi svoje misli. Avtorja knjige Le pogum nas na spodbuden, nazorno ilustriran, uporabnikom prijazen način spodbujata, naj vajeti življenja vzamemo v svoje roke. V knjižici je predstavljenih novih dvanajst vaj, ki učinkujejo takoj, so izvedljive povsod, primerne za vse starosti, povsem preproste in še zabavne obenem!

Ste kdaj pomislili, da bi se, ko se vam začenjajo majati tla pod nogami, od njih vsaj delno odlepili s stojo na eni nogi? Da bi skušali strah pregnati s tleskanjem s prsti, ga zazibati v spanje s hojo na široko? Oglejte si tudi ostale podrobno opisane vaje v knjigi Le pogum, ki je izšla pri Celjski Mohorjevi družbi, in se le nasmehnite strahu. Verjemite, da se bo tokrat strah ustrašil vas 🙂