Nagradna igra: Vstopnice za predstavo Beton Ltd.: VSE, KAR SMO IZGUBILI, MEDTEM KO SMO ŽIVELI

0
77

Stara mestna elektrarna – Elektro Ljubljana, Slomškova 18, Ljubljana

3., 4. in 5. februar  ob 20.00

Predstava izhaja iz absurda, kot ga v delu Morilec brez razloga razvija Eugene Ionesco, njeni avtorji pa nas popeljejo skozi tri časovna obdobja: leto njihovega rojstva (1976 in 1977), obdobje odraščanja, ki se zaključi z zrelostnim izpitom (1995 /1996) in sedanjost.

»Primož Bezjak, Branko Jordan in Katarina Stegnar / … / pokažejo na dvoumnost spektakla, vključno s samim gledališkim spektaklom, katerega aktivni protagonisti so tudi sami. Vtem, ko se skupaj z njimi sprašujemo, kaj bi nekoč morali narediti, da bi se počutili bolje v svoji koži, pa nismo, se vrnemo k stvarnosti; pravzaprav se povsem potopimo vanjo, saj se fiktivno, virtualno in namišljeno, ki nas obkrožajo v obliki medializiranih podob, uspešno zrušijo na oder v vsej svoji grotesknosti.« (Nenad Jelesijević, Radio Študent, 22. 11. 2013)

Zavod Bunker (www.bunker.si) v sodelovanju z Ventilatorjem besed, Zavodom za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, podarja dvakrat po dve vstopnici za predstavo Beton Ltd.: VSE, KAR SMO IZGUBILI, MEDTEM KO SMO ŽIVELI, ki bo na ogled 3., 4. in 5. februarja ob 20.00 uri v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana.

Vse, kar morate storiti, je odgovoriti na spodaj zastavljeno vprašanje:

Kje je bila uprizorjena premiera?

Odgovor in podrobnosti o sami predstavi lahko poiščete na:

http://www.bunker.si/slo/beton-ltd-vse-kar-smo-izgubili-medtem-ko-smo-ziveli

Ventilator besed bo naključno izbral 2 bralca, ki bosta pravilno odgovorila na nagradno vprašanje in ju nagradil z dvema vstopnicama za predstavo Beton Ltd: Rečem, kar mi rečejo, naj rečem. Svoj odgovor oddajte najkasneje do sobote, 25. januarja, do 17. ure v komentar navedenega članka na spletni strani Ventilatorja besed.

Nagrajenca bomo obvestili po elektronski pošti, svoji dve vstopnici pa bosta prevzela na blagajni Stare mestne elektrarne – Elektra Ljubljana.

Informacije in rezervacije: www.bunker.si, info@bunker.si,  051 269 906