Nagradna igra za knjigo: Mami, nekdo v moji glavi pravi, da…

0
376

Drage bralke, dragi bralci, v roke mi je prišla knjiga za osebno rast mamic in vzgojo (Kako pri vzgoji vzgajati sebe in pomagati otroku, da v sebi razvije samozavest, pozitivnost in močan notranji steber: Mami, nekdo v moji glavi pravi, da… (5 življenjskih resnic vzgoje z jazbeci, ki jih imamo vsi, tudi ti in jaz, izpod peresa Aleksandre Pinterič (Založba Primus).  Avtorica knjižne novitete je kreatorka spletnega programa Zadovoljna v sebi Aleksandra Pinterič (Alex Pin);  pisateljica, učiteljica, energetska mentorica mamam za vzgojo in drugačen pogled na življenje. Je tudi mama. Na to vlogo je še posebej ponosna.

Knjiga je namenjena predvsem mamam, zelo pa je primeren vodič za pogovor v družini. Iz priročnika se naučimo, kako otroka učiti, da je notranje močan, samozavesten in obvlada svoj notranji svet misli in čustev s petimi resnicami.

NAGRADNA IGRA

Ventilator besed v sodelovanju z založbo Primus podarja enemu izmed bralcev, ki bo do 6.10.2021. odgovoril na spodnje vprašanje v komentar članka, knjigo Aleksandre Pinterič: Mami, nekdo v moji glavi pravi, da….  😊

Vprašanje glasi: 

Kaj vas je naučil vaš otrok – navedite en primer!

Nagradna igra je zaključena. Žreb je določil, da nagrado prejme Monika Novak.