20. Festival za tretje življenjske obdobje je tu!

0
196

Dan za kar TROJNE dobre F3ŽO novice:

– FESTIVAL BO!
– OTVORITEV BO!
– KONCERT BO!

Jubilejni, že 20. Festival za tretje življenjske obdobje je tu! 

Vidimo sem med 29. 9. in 1. 10. 2021 v Cankarjevem domu.

Letošnjega 20. jubilejnega F3ŽO se neizmerno veselimo! Potekal bo pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.

Vljudno pa Vas vabimo, da se udeležite že same slavnostne otvoritve, ki bo potekala od 10. ure v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.

Takoj zatem pa začnemo – skupaj z nami se podajte na raziskovanje in odkrivanje letošnjega bogatega programa, ki smo ga pripravili za vas.
Številni plesni, pevski, kulturni in gledališki nastopi vas bodo naravnost navdušili, prav tako pa vas tudi nadvse zanimive delavnice in predavanja ne bodo pustili ravnodušnih!

 

Prav ste slišali. Tudi prav poseben KONCERT smo pripravili za vas! Na dan otvoritve se ob 15. uri ponovno zberemo v Linhartovi dvorani, kjer nas bodo pričakali člani Združenih slovenskih veteranskih orkestrov.

 

BOGAT PROGRAM VABI!

 

V okviru festivala bodo v letošnjem letu v središču nadvse zanimive in aktualne
– STROKOVNE RAZPRAVE
– IZOBRAŽEVALNI in
– KULTURNI DOGODKI.

 

Festival za tretje življenjsko obdobje je največji izobraževalno-sejemski dogodek za starejše v Evropi in predstavlja osrednjo obeležitev 1. oktobra, Mednarodnega dneva starejših v Republiki Sloveniji. S svojimi vsebinami že vrsto let uspešno predstavlja most med generacijami, posamezniki, nevladnimi in drugimi pomembnimi organizacijami, delujočimi na področju vsebin, namenjenih starejšim.