Nagradna igra za priročnik Moj močni um

0
175

Drage bralke, dragi bralci, o knjižni noviteti Zgodba o razvijanju notranje moči, ki jo je napisal Niels Van Hove (Založba Primus, 2020), smo v Ventilatorju besed že pisali. Gre za zgodbo o razvijanju notranje moči.

Knjige, ki jo beremo tudi kot priročnik, se bodo razveselile vse generacije. Tako otroci, mladostniki, odrasli. Ob zaključku knjige najdemo starši koristne nasvete, kako pomagati sebi, sploh pa otrokom.

Kaj sploh je mentalna trdnost? Vemo, da je kombinacija vzdržljivosti, radovednosti, zaupanju vase, v lastne sposobnosti ter komunikacijo z drugimi. Mentalno trdnost že mnogo let uporabljajo v psihologiji vrhunskih športnikov, da so uspešnejši, koristna pa je tudi v vsakdanjem življenju. Raziskave na področjih dela, izobraževanja in športa vedno znova pokažejo, da je mentalna trdnost neposredno povezana z odličnim počutjem, pozitivnimi mislimi, ambicioznostjo, zaposljivostjo in uspešnostjo. Mentalno trdnost vedno lahko razvijamo in izboljšamo.

Tako otroci kot odrasli; vsi se srečamo kdaj v življenju s stiskami, stresi in novimi izzivi. Knjiga Moj močni um nam bo gotovo pomagala, da nam bodo zastavljeni cilji v življenju uspeli.

NAGRADNO VPRAŠANJE:

Drage bralke, dragi bralci, kdo  je glavna junakinja knjige: Moj močni um?

 

Enemu izmed bralcev, ki bo do vključno 25. januarja 2021 odgovoril na zgornje vprašanje v komentar članka in ga bo določil žreb, prejme knjigo Moj močni um, ki mu jo bo podarila Založba Primus.

 

Nagradna igra je zaključena. Žreb je določil, da nagrado prejme Katarina Gačnik.