Nagradni fotografski natečaj: Jesenska paleta barv

0
170

 

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, razpisuje natečaj za najlepšo fotografijo na temo „Jesenska paleta barv“, in sicer v obdobju od 05.10.2011 do 05.12.2011.

 

Zakorakali smo v jesen, v letni čas, ki nudi čudežno paleto barv. Jesen je s svojimi škrlatnimi barvami naravnost čarobna. Jesensko listje, ki se poslavlja z čudovitimi barvami. Potok, objet s padajočimi listi. Ali pač žametna preproga v gozdu, ki jo je ustvarilo barvito padajoče listje. Kostanj v ježici. Jurček, z najlepšim klobukom. Velika oranžna buča v Vašem vrtu. Trgatev grozdja…

Pošljite nam Vašo jesensko fotografijo. Predstavite nam jesen v njenih škrlatnih barvah. Jesen, kakršno Vaše oko vidi skozi objektiv.

Vse fotografije, ki bodo prispele do 05.12.2011., bomo objavili na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com , najlepše tri pa nagradili s knjižno noviteto, ki jo podarja Ventilator besed.

Fotografijo, s katero želite sodelovati na nagradnem natečaju, pošljite na elektronski naslov: vladka@ventilatorbesed.com, s pripisom Za fotografski natečaj „Jesenska paleta barv“.

Natečaj vodita: Vladimira Rejc in Dunja Krajnc