Nagradni likovni natečaj: Jesenski plodovi

0
506

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje razpisuje nagradni likovni natečaj na temo JESENSKI PLODOVI, in sicer v obdobju od 27.10. do 20.12.2023, ki je namenjen otrokom od 3. do 10. leta.

Jesenske plodove lahko otrok spoznava v naravi. Skupaj z otroki naberite različne jesenske plodove v gozdu ali na polju, jih predstavite in ustvarjajte s pomočjo le-teh. Z domišljijo prebudite malega umetnika, ki tiči v vsakomur od nas.

Risanje s kostanji. Odtisi jesenskega listja. Listje koruze lahko uporabite za različne kreacije. Krompirjeve štampiljke. Okraševanje buč. Ustvarjanje risbe s toplimi jesenskimi barvami. Verjamemo, da vam idej zagotovo ne bo primanjkovalo.

Posameznik lahko pošlje en prispevek, ki še ni bil objavljen v drugem mediju. Posameznik oziroma njegov starš soglaša, če gre za otroka, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strani www.ventilatorbesed.com in na straneh naših partnerjev.

Ob poslanem prispevku navedite tudi ime in priimek avtorja, starost avtorja in mentorja. Prav tako napišite tudi naslov risbe.

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem likovnem natečaju, pošljite na elektronski naslov v kvalitetni JPG oblikivladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za likovni natečaj na temo Jesenski plodovi.

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 20.12.2023,  bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com.

NAGRADE

Najbolj zanimive tri izdelke bomo nagradili z nagradami založbe Hieroglifi.

  1. nagrada: Knjiga PRINC LENZELO
  2. nagrada: Knjiga MALI USTVARJALCI SE IGRAMO
  3. nagrada: Knjiga VILINSKI SESTRICI

 

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com  in dunja@ventilatorbesed.com , da se dogovorimo za prevzem nagrade.