Nagradni likovni natečaj: Knjiga, moja prijateljica

0
125

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje (www.ventilatorbesed.com) v sodelovanju z Revijo Zmajček (www.zmajcek.net) razpisuje likovni natečaj na temo Knjiga, moja prijateljica, in sicer v obdobju od 20.03.-15.06.2014.

NAVODILA:

Likovni natečaj je namenjen otrokom od 2. do 9. leta starosti. Likovni prispevek naj bo na temo Knjiga, moja prijateljica.

Kaj vam knjiga pomeni? Narišite obisk knjižnice, pogovor s knjižničarko, najljubšo knjigo. Ko mi bere mamica, ko mi bere očka, babica ali dedek. Moja knjižna polica. Ko me je obiskal pisatelj v vrtcu ali šoli. Moj najljubši pravljični junak.

Ob likovnem prispevku navedite ime in priimek avtorja in morebitnega mentorja ter starost avtorja. Posameznik lahko pošlje eno ilustracijo »Knjiga, moja prijateljica«. Zakoniti zastopnik avtorja soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strani www.ventilatorbesed.com in na morebitnih straneh naših partnerjev skupaj z osebnimi podatki.

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem likovnem natečaju, pošljite v obliki fotografije v jpg formatu, ali pa skenirano na elektronski naslov: vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com  s pripisom Za likovni natečaj „ Knjiga, moja prijateljica “.

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 15.06.2014, bomo objavili na spletnih straneh www.ventilatorbesed.com in www.zmajcek.net.

NAGRADE:

Najboljše tri izdelke po mnenju komisije bomo nagradili.

NAGRADE:

1.  nagrada: Knjiga Luke Elsnerja ŽELEZNA VOLJA + letna naročnina na revijo Zmajček (šolsko leto 2014/2015)

2.   nagrada: Slikanica Urše Krempl STONOGA BERTA (Založba Studio Hieroglif)

3.   nagrada: Knjiga pesmic Zvezdane Majhen RASTEM, RASTEŠ, RASTEMO (Založba Studio Hieroglif)

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatobesed.com in  dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

Natečaj vodita: Vladimira Rejc in Dunja Krajnc v sodelovanju z Uršo Krempl

Vabljeni k sodelovanju!