Nagrajenci likovnega natečaja na temo Prisluhni in pomagaj

0
201

15.08.2023 smo pri Ventilatorju besed zaključili likovni natečaj na temo Prisluhni in pomagaj, ki smo ga organizirali s Studiem Hieroglif (Revijo Zmajček). Prejeli smo zanimive izdelke in veseli nas, da spodbujamo kreativnost. Kot vedno je odločitev nagrajencev pri mlajših udeležencih veliko težja, toda vseeno mora biti. Pa preverimo, kdo je prejel nagrado.

 

1.nagrado celoletno naročnino na revijo Zmajček (šolsko leto 2023/2024) prejme Vita Cencelj, 5 let, za prispevek pod številko 1, Moj objem sošolki.

2.nagrado zbirko pesmic za otroke Zvezdane Majhen ZAKLADI PRIJATELJSTVA prejme Luka Roženbergar, 4. r. OŠ Šmihel, POŠ Birčna vas, Novo mesto, mentorica Sara Šenica za prispevek pod številko 10, Žoganje na travniku.

3.nagrado glasbeno zgoščenka Olika je odlika prejme Gabrijela Perrin, 5 let, mentorica Darja Draksler, za prispevek pod številko 16, V družini si pomagamo.

Vse prispevke lahko preverite TU.

 

Čestitamo nagrajencem in vsem sodelujočim!

Nagrajenci morajo svoje podatke z naslovom za dostavo nagrade poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com in dunja@ventilatorbesed.com.