Naučite se pogovora z živalmi!

0
212

 

Ali imate radi živali, vendar si želite, da bi razumeli, kaj vam poskušajo povedati? Ali vas njihovo vedenje včasih bega?

V knjigi Sporazumevanje z živalmi nas svetovno znana živalska komunikatorica Pea Horsley uči osnov sporazumevanja z živalmi, da bi nam omogočila intuitivno sporazumevanje z živalmi, ki jih imamo radi.

Vodi nas skozi osnovne priprave za umirjanje telesa in uma, v nadaljevanju pa skozi svoj uspešni pristop »od srca k srcu« v petih korakih za ustvarjanje globoke duhovne povezave z živaljo, ki so:

  • globoko sproščanje,
  • zbistritev misli,
  • telesni pregled,
  • prizemljenost,
  • odpiranje srca.

Iz knjige:

Sposobnost sporazumevanja z živalmi vliva izjemno moč.

Mogoče si mislite, da se boste naučili zgolj klepetati s svojimi živalskimi tovariši in morda z divjimi živalmi ter s tistimi v morju in zraku, ampak v resnici se boste naučili še veliko več. Predvsem se boste naučili poslušati s srcem.

Sporazumevanje z živalmi pravzaprav uči, kako lahko postanete bolj ozaveščeni, povezani in spoštljivi. Ko se boste vse bolj zavedali medsebojno povezane mreže življenja, vas bo to spodbujalo k varovanju narave in skrbi zanjo.

Tako rekoč zagotavljam vam, da boste ob učenju sporazumevanja z živalmi kmalu doživljali neverjetne stike z njimi. Kot boste sčasoma ugotovili, je zelo praktično, zdravilno, ljubeče in neverjetno globoko, poleg tega pa še širi obzorja.

V prednaročilu, ki traja samo še do konca tedna, boste z 10 % popustom in brezplačno poštnino prihranili kar 6,10 €!