Niti besede / 20. novembra v Kinodvoru

0
39

Niti besede

Spoštovani!V ponedeljek, 20. novembra, ob 20. uri vas vljudno vabimo v Kinodvor na premiero filma Niti besede (Kein Wort, 2023), ki ga podpisuje v Berlinu živeča slovenska režiserka Hanna Slak. Ogledu filma sledi predstavitev ekipe in pogovor z režiserko.Intimna drama o materi in sinu ter zgodba o zaupanju in posledicah njegove izgube je svetovno premiero doživela v tekmovalnem programu festivala v Torontu.Distributer filma je Staragara.

»V javnosti že nekaj časa sledim debati o tem, da je nemogoče živeti uspešno starševstvo in prepričljivo kariero. Želela sem uvesti malo drugačno misel: da je nemogoče imeti uspešno poklicno življenje, če nimamo formativnih izkušenj v intimnih odnosih; bodisi kot starši ali pa v drugem dolgoletno tesnem razmerju. Vzponi in padci, drame, tragedije in radosti dolgoročnih vezi so vir osebne rasti. Mahlerjeve glasbe, kot jo poznamo, ne bi bilo brez življenja, ki ga je živel s svojimi bližnjimi.« – Hanna Slak

Vabilo velja za dve osebi. Udeležbo lahko potrdite do petka, 17. novembra (oz. dokler vstopnice ne poidejo), na spletnem obrazcu.Potrjeni vstopnici prevzamete pri blagajni Kinodvora na dan premiere od 16.30 dalje in najkasneje do 19.45. V primeru potrditve in nepredvidene odsotnosti vas prosimo, da nas o tem obvestite.

Prisrčno vabljeni!Vaš Kinodvor. Mestni kino.