Odkrijte, kako lahko s pomočjo tehnike ThetaHealing® izgubite odvečne kilograme

0
39

Vianna Stibal, avtorica knjige Ritem za popolno težo in ustanoviteljica ThetaHealinga®, pravi, da ta knjiga ni namenjena samo hujšanju. Namenjena je iskanju ritma za vaš um, telo in duha, medtem ko odkrivate svojo notranjo lepoto in ljubezen do sebe.

V knjigi nas nauči, kako lahko ThetaHealing® uporabimo za izgubo odvečne teže in oblikovanje močnega, zdravega in čudovitega telesa.

S pomočjo knjige se boste naučili, kako:

  • izbirati prava živila in prehranske dodatke, ki bodo nahranili vaše telo,
  • prelisičiti telo, da misli, da telovadite, medtem ko poslušate glasbo in se sproščate,
  • izpustiti čustva in strahove, ki vam preprečujejo, da bi imeli telo, kakršno si želite,
  • zamenjati omejujoča prepričanja s takšnimi, ki vam bodo omogočila, da izgubite odvečno težo

Program, opisan v knjigi, vključuje pet korakov:

1. Delo s prepričanji

V prvem koraku je treba delati na prepričanjih, saj vas ta morda ovirajo na poti do popolne teže. Ko se osvobodite odvečne teže, lahko na primer ugotovite, da se ob hujšanju počutite nelagodno. Lahko se pogledate v ogledalo in začutite paniko, strah in stres ali se preprosto počutite smešno. Morda ne veste, zakaj se tako počutite in od kod ti občutki izvirajo. Ali pa se, nasprotno, spomnite, kdaj ste že imeli takšno težo, in se vas težave iz tistega obdobja ponovno dotaknejo. Ta pobegla čustva je treba zaustaviti in očistiti.

2. Prehranski dodatki

Prehranski dodatki so priporočljivi za enakomerno hujšanje. Morda bi vam pri hujšanju pomagalo tudi čiščenje parazitov.

3. Srčna pesem

Srčna pesem je za ta program bistvena. Odstranitev genetskih programov prednikov skozi to vajo bo bistveno vplivala na vaše počutje; po njej boste na splošno veliko lažji, ne samo v fizičnem smislu.

4. Blagoslov in manjša količina hrane

Prav tako je pomembno, da svojo hrano blagoslovite in da jo uživate v manjših količinah. Vedite, da hrana ni vaša sovražnica, temveč prijateljica.

5. Telovadite – brez telovadbe

Živimo v človeškem telesu, ki potrebuje telovadbo. To je dejstvo. Toda v končnem koraku tega programa vam bo Vianna izdala skrivnost: kako telovaditi, ne da bi telovadili (veliko). Malo se boste že morali rekreirati, a trik je v tem, da svojo podzavest prepričate, da telovadite veliko. Kako zabaven način za hujšanje – dovoliti svojemu umu, da to počne namesto vas!