Odkrijte zgodbo največjega duhovnega mojstra 20. stoletja!

0
75

Odkrijte zgodbo največjega duhovnega mojstra 20. stoletja, zapisano na kar 420 straneh!

Zelo redko se zgodi, da prerok veličine Paramhanse Joganande, lastnoročno napiše poročilo o svojih življenjskih izkušnjah. Otroška odkritja, obiski svetnikov in indijskih mojstrov, leta učenja v ašramu in dolgo skrito učenje samouresničenja, vse to je z njegovim zapisom postalo dosegljivo zahodnemu bralcu.

Jogananda v knjigi jasno razlaga subtilne zakone življenja, ki se skrivajo tako za vsakdanjimi dogodki kot tistimi, ki jih imenujemo čudeži. Njegova nenavadna življenjska zgodba je izjemen vir, s pomočjo katerega lahko dojamemo skrivnosti človeškega obstoja.

Sledilci različnih duhovnih poti so Avtobiografijo jogija prepoznali kot mojstrovino duhovne literature, knjiga pa je kljub vsej globini polna nežnega humorja, živih zgodb in praktične zdrave pameti.

To ni navadna knjiga, temveč duhovni zaklad. Za vse iskalce resnice pomeni branje njenega upanja polnega sporočila začetek velike avanture.

Paramhansa Jogananda je bil prvi indijski mojster joge, čigar poslanstvo je bilo živeti in učiti na Zahodu. Leta 1920, ko je na svojem, kot ga je sam klical, duhovnem pohodu, prekrižaril Združene države, so njegovi poslušalci napolnili največje ameriške dvorane.

Njegov začetek je bil resnično impresiven, njegov trajni vpliv pa še večji. Ta knjiga, ki je bila v izvirniku prvič izdana leta 1946, je pomagala sprožiti in navdihovati duhovno revolucijo na Zahodu.

Avtobiografija jogija je sodobna duhovna klasika, ki je bila prevedena v več kot 20 jezikov in je spremenila življenja več milijonov duhovnih sledilcev po vsem svetu.

Kot knjigo tedna pa jo lahko zdaj naročite za le 19,53 €!