Postanite super privlačevalec in uresničite življenje onstran najbolj divjih sanj

0
173

Naučite se metod za uresničevanje življenja onstran najbolj divjih sanj in postanite super privlačevalec!

Biti super privlačevalec pomeni, da kar verjamemo, to dobimo. Lahko se povežemo z neomejenim virom ustvarjalne energije, da nas navdihne z zamislimi, prispeva modrost, prinese obilje in občutek svobode.

Biti super privlačevalec ne pomeni, da je vse popolno, a pomeni, da ne glede na vse v življenje zaupamo. To, da imamo super privlačevalno moč, nam pomaga, da lažje gremo skozi težke čase z veliko več naklonjenosti, poštenosti in sočutjem, kot bi šli sicer.

Ko se povežete s super privlačevalno energijo, vas strah nič več ne blokira. Občutek svobode je neizogiben, ko uskladite svojo energijo s prisotnostjo svoje resnice.

Vsega tega in še več se boste naučili v knjižni uspešnici Super privlačevalec.

Avtorica te čudovite knjige je Gabrielle Bernstein, avtorica uspešnic New York Timesa, kot sta Vesolje vas podpira in Razstrupite se obsojanja. Na Super Soul Sunday, oddaji Oprah Winfrey, je bila predstavljena kot vodilni mislec naslednje generacije, pri New York Timesu pa so jo poimenovali »nova vzornica«.

Kot strokovnjakinja se redno pojavlja na oddaji dr. Oz Show in je bila z Deepakom Chopro sogostiteljica po Guinnesovi knjigi rekordov največje meditacije na svetu.

»Tisti, ki ne dvomimo, da je zavedanje osnovna resničnost, ki si zamisli, sestavlja, vodi in postaja tisto, kar imenujemo fizična resničnost, ne dvomimo, da je v vsakem trenutku svet ogledalo notranjega stanja človeka. Ta knjiga preprosto in elegantno s praktičnimi koraki razlaga, kako ste lahko avtor svoje življenjske zgodbe in kako uresničite svoje najglobje želje in hrepeneče sanje.«

– Deepak Chopra

»Gabrielle je prava stvar. Njeno delo izjemno spoštujem.«

– Dr. Wayne Dyer

Samo kratek čas lahko knjigo naročite 15 % ceneje in prihranite kar 4,20 €!