Priljubljeni recepti Medicinskega medija za zdravo razstrupljanje telesa

0
83

Danes vam predstavljamo tri recepte Medicinskega medija, ki so še posebej primerni za zdravo razstrupljanje in krepitev zdravja v zimskem času. Upamo, da vas bodo navdihnili, da v svojo prehrano dodate čim več zdravilnega sadja in zelenjave!
Povprečen človek v življenju zaužije približno 80.000 obrokov. Koliko vaših zaužitih obrokov sta doslej sestavljala pretežno sadje in zelenjava? Običajno sveže sadje in zelenjavo uporabljamo bolj kot okras – rezine banane, ki jih dodamo jutranjim žitaricam, ali solata ob zrezku za večerjo.

Toda prav sadje, zelenjava, zelišča, začimbe in divja hrana so živila, ki popravljajo našo DNK, okrepijo imunski sistem, izboljšajo mentalno jasnost, alkalizirajo vsak telesni sistem, nas ščitijo pred negativnimi čustvi drugih ljudi in še veliko več.

Smuti za razstrupljanje od težkih kovin

Ta smuti je popolna in mogočna kombinacija petih ključnih sestavin za varno odstranitev toksičnih težkih kovin iz možganov in telesa. Je spoštovanja vredna pomoč, ki krepi življenjsko moč. Je blagoslov, ki pomaga ublažiti in odpraviti številne simptome.

Sestavine

2 banani2 skodelici zamrznjenih ali svežih gozdnih borovnic ali 2 jedilni žlici gozdnih borovnic v prahu1 skodelica svežega koriandra1 čajna žlička soka ječmenove trave v prahu1 čajna žlička spiruline1 jedilna žlica atlantskih alg dulse1 pomaranča½ do 1 skodelice vode (po želji)

Navodila za pripravo:

Banane, borovnice, koriander, sok ječmenove trave v prahu, spirulino in alge dulse zmešajte s sokom ene pomaranče v visokohitrostnem mešalniku, da nastane gladka mešanica. Če želite redkejši napitek, dodajte največ eno skodelico vode. Postrezite in dober tek!

Recepta za juho za reševanje jeter in točen jabolčni »sladoled« pa najdete v novem članku na našem blogu. ????