Izjemna osebna izpoved slovenske olimpijke in coachinje Brigite Langerholc

0
70

Brigita Langerholc je izjemna atletinja, uspešna slovenska olimpijka in nosilka številnih državnih rekordov. V knjigi Do cilja in naprej je spregovorila o trenutkih, ko se je odločila, da je zdrava. To misel je potrdilo izjemno četrto mesto na olimpijskih igrah v Sydneyju.

V knjigi spregovori tudi o res divjih procesih, ki so sledili, pa o študiju in številnih medaljah v tistem času, za katere sploh ne vemo, o indijski poroki, štirih otrocih in terapijah, ki so jo najbolj dvignile, pa o svojih štirih bližnjih srečanjih z ajavasko, o spoštovanih mentorjih in solidarnosti med kolegi. In tudi o polenih, ki so padala po progah vrhunskega športa.

»Morala sem se sesuti kot vreča bolečih mišic, da sem se postavila zase in dojela, da sem zdrava. Zdaj grem z ljubeznijo do cilja in naprej.«

Brigita je danes mentorica mentalnih in dihalnih tehnik, inštruktorica Jose Silva UltraMind ESP metode ter Sophia Leadership coach. Zavzema se za opolnomočenje človeka, odpiranje svojega srca in posledično src vseh ljudi. Zaradi številnih preizkušenj, ki jih doživela že kot otrok, danes lažje čuti sebe in posledično druge.

»To, kdo je dobil zlato, kdo srebro in kdo bron, je ravno nekje zadnja stvar, ki zanima božansko ponižnost.«

Skratka – v knjigi boste izvedeli vse in še veliko več o tem, kako je to ognjevito bitje, mama treh deklic, naredilo preskok od bolehne punčke do vrhunske športnice in zdaj coachinje z dragocenimi novimi znanji.

Vsak izvod knjige, naročen v prednaročilu, bo Brigita osebno podpisala!

Toplo pa vas vabimo tudi na njeno predavanje – zgodba, ki jo bo delila z vami, je ena tistih, ki navdihujejo in spreminjajo življenja. Zagotovo se vas bo dotaknila s svojo odprtostjo in srčnostjo!