Knjižna uspešnica V 21 dneh do notranjega miru in uspeha le kratek čas samo 11,90 €

0
66
Oglejte si vsebino v brskalniku
Preveč ljudi se odloči, da bodo člani anonimne črede, zato jih muči občutek obžalovanja, ki povečuje notranjo napetost. Človek postane jezen, zagrenjen in potrt. Ne najde odgovora na vprašanje, čemu se je sploh rodil in kakšna je njegova vloga na svetu.

V knjigi V 21 dneh do notranjega miru in uspeha, ki jo je napisal Wayne Dyer, je opisana pot do sreče in pozitivno dejavnega življenja, ki se lahko začne le z notranjim mirom.

PRIPOROČAMO

21 dneh do notranjega miru in uspeha

Zaupajte, da ste del Božanskega načrta.

11,90 € 17,00 €
Preberite več o knjigi

Takole pravi o knjigi sam:

Ta načela so dragocena za vsakogar, ki se je odločil po svoji življenjski poti stopati zavestno. Vsak izmed nas sklene to odločitev v trenutku, ki je pravi zanj. Pri nekaterih odločitev napoči že zgodaj, v zgodnji odraslosti; pri drugih se zgodi sredi zrelih let. Načela veljajo ne glede na to, ali šele začenjate svojo življenjsko pot ali se bližate njenemu koncu.

Večina tovrstnih knjig poudarja pomen trdega dela, predanosti, finančnega načrtovanja, strategij v odnosih, izbire prave kariere, poslušanja modrosti starejših ljudi, spoštovanja pravil, zastavljanja realističnih ciljev, zdravega življenjskega sloga in vzdrževanja hvaležnosti. To so dobri nasveti  in zagotovo koristijo tistim, ki se odločijo tej modrosti prisluhniti in jo uporabiti v praksi. 

Vendar pa mi moje izkušnje, tako v vseživljenjski vlogi učitelja kakor tudi očeta osmih otrok, katerih starost se vrsti od enajst do triintrideset let, pravijo, da tovrstni nasveti posameznika pripeljejo do tega, da se vpraša: Je mar to vse, kar je? 

Tako vam torej sam ne ponujam nikakršnih nasvetov o tem, kako si morate zastavljati cilje, potiti krvav pot, načrtovati svojo finančno prihodnost, prisluhniti starejšim ljudem, spoštovati svojo kulturo itn. Pravzaprav sem sam skoraj vedno prisluhnil lastnim vzgibom in plačal ceno za utiranje »manj uhojene« poti ter upiranje vkopanosti v določeno kulturo, zato bi bilo nekoliko hinavsko od mene, če bi vam zdaj dopovedoval, kaj morate storiti, in vam veleval, da sledite mojim navodilom. Namesto tega vam ponujam načela, ki omogočajo vašemu duhu, da vas vodi. 

Tako sem torej to knjigo napisal v upanju, da vam bo pomagala izogniti se takšnim občutkom nezadostnosti in da vam bo pomagala občutiti božji mir, ki resnično opredeljuje uspeh. 

»Ne navežite se na ničesar, a odprite srce vsemu.«

Wayne W. Dyer

V 21 dneh do notranjega miru in uspeha lahko za kratek čas naročite za samo 11,90 €!
Knjigo naročite tukaj
PS.  Pridružite se nam v tem posebnem mesecu, ko slavimo pravo esenco ljubezni – ljubezen, ki se začne znotraj nas. Prebudite svoje srce z našimi uspešnicami, ki smo jim še dodatno znižali ceno, in odkrijte, kako ljubezen do sebe spreminja vse okoli vas. Pobrskajte tukaj