Nagradni literarni natečaj: USTVARI SVOJO UGANKO

0
4910

 

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, v sodelovanju s Celjsko Mohorjevo družbo (https://www.mohorjeva.org) in Revijo Zmajček (www.zmajcek.net) razpisuje literarni natečaj na temo »USTVARI SVOJO UGANKO«, in sicer v obdobju od  09.12.2019 – 30.04.2020.

NAVODILA:

Literarni natečaj je namenjen vsem šoloobveznim otrokom. Uganka mora vsebovati vsaj 4 verze.

Ob poslanem prispevku poleg odgovora na uganko navedite tudi ime in priimek oziroma vzdevek avtorja, starost avtorja in morebitnega mentorja.

Posameznik lahko pošlje en prispevek, ki še ni bil objavljen v drugem mediju. Posameznik oziroma njegov starš/mentor soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strain www.ventilatorbesed.com in na straneh naših partnerjev.

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem literarnem natečaju, pošljite na elektronski naslov: vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za literarni natečaj USTVARI SVOJO UGANKO.

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 30.04.2020  bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com.

NAGRADE:

Najbolj zanimive tri izdelke bomo nagradili.

1.  nagrada: Luigi Ballerini: Gospodična Evforbija, Celjska Mohorjeva družba, Potovanje nemih obrazov, Zavod za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc in 3-mesečno naročnino na revijo Zmajček.

2.  nagrada: Luigi Ballerini: Gospodična Evforbija, Celjska Mohorjeva družba, Železna Volja, Zavod za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc in slikanica Irma Jančar: Zmajčar pometajček, Studio Hieroglif

3.  nagrada: Luigi Ballerini: Gospodična Evforbija, Celjska Mohorjeva družba in slikanica Irma Jančar: Zmajčar pometajček, Studio Hieroglif

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com in dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

Natečaj vodita: Vladimira Rejc in Dunja Krajnc v sodelovanju s Celjsko Mohorjevo družbo in Revijo Zmajček.

Vabljeni k sodelovanju!