Nagradni literarno-likovni natečaj: Najljubši pravljični junak

0
1011

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, v sodelovanju z revijo Zmajček (www.zmajcek.net) razpisuje literarno-likovni natečaj na temo »Najljubši pravljični junak«, in sicer v obdobju od  01.04.2021 do 31.05.2021.

Pravljice so pomemben del vsakega otroštva. V njih nastopajo škrati, vile, govoreče živali, junaki z nadnaravnimi sposobnostmi in čudežnimi močmi … Kateri pa je vaš najljubši pravljični junak?

NAVODILA

Dragi otroci! Gotovo se radi preselite v svoj pravljični svet. Katera pravljica vam je najljubša? Kateri pravljični junak vas je posebej očaral? Lahko nam ga narišete ali ga opišete.

Literarni natečaj je namenjen otrokom od 3 do 9 let.

Če boste najljubšega junaka narisali, vas prosimo, da nam vašo sliko s pomočjo staršev/mentorjev pošljete v jpg obliki na naš elektronski naslov, če ga boste pa opisali, nam prispevek pošljite v word obliki.

Ob poslanem prispevku navedite tudi ime in priimek oziroma vzdevek avtorja, starost avtorja in morebitnega mentorja.

Posameznik lahko pošlje en prispevek, ki še ni bil objavljen v drugem mediju. Posameznik oziroma njegov starš/mentor soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strani www.ventilatorbesed.com in na straneh naših partnerjev.

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem literarno-likovnem natečaju, pošljite na elektronski naslov: vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za literarno-likovni natečaj NAJLJUBŠI PRAVLJIČNI JUNAK.

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 31.05.2021,  bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com.

NAGRADE

Najbolj zanimive tri izdelke bomo nagradili.

  1. nagrada: Paket 10 revij Zmajček (letnik 26)
  2. nagrada: Knjiga PRINC LENZELO IN TRAVNATI OBLAK (avtorice Damjane Kenda H.), Studio Hieroglif
  3. nagrada: mala slikanica RADIO KU KU (avtorice Irme Jančar), Studio Hieroglif

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com in dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

Natečaj vodita: Vladimira Rejc in Dunja Krajnc iz Ventilatorja besed v sodelovanju z Uršo Krempl iz Revije Zmajček.

Vabljeni k sodelovanju!