Nagrajenci nagradnega likovno kiparskega natečaja: Figura angelčka

0
173

Drage bralke in bralci revije Ventilator besed,


obveščamo vas, da se je dne 31.3.2015 zaključil likovno kiparski natečaj na temo Figura angelčka.


Ob tej priložnosti se Ventilator besed zahvaljuje vsem sodelujočim. Vse vaše prispevke, ki ste nam jih poslali, smo objavili na naši spletni strani v rubriki Fotogalerija:

https://www.ventilatorbesed.com/?opcija=kom_galerija&oce=180

Med prispevki, ki smo jih prejeli, smo po mnenju komisije izbrali tri najbolj zanimive izdelke:

1. nagrado – 1 x darilni bon za obisk dvourne delavnice sproščenega oblikovanja gline »Igra v glini« Lončarskega ateljeja Sem  in knjiga Založbe Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, avtorja Luke Elsnerja ŽELEZNA VOLJA – podeljujemo za angelčka pod fotografijo št. 12, avtorja Uroša Uduć iz OŠ Dobje.

2. nagrado – 1 x bon za obisk dvourne delavnice sproščenega oblikovanja gline »Igra v glini« Lončarskega ateljeja Sem   in knjiga Založbe Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, avtorice Vladimire Rejc, POTOVANJA NEMIH OBRAZOV– podeljujemo za angelčka pod fotografijo št. 11, avtorice Doroteje Rajh iz OŠ Dobje.

3. nagrado – knjiga Založbe Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, avtorice Vladimire Rejc, POTOVANJA NEMIH OBRAZOV – podeljujemo za angelčka pod fotografijo št. 8, avtorice Nike Singer iz OŠ Polje.

 

Tokrat Založba Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, podeljujemo še dodatno tolažilno nagrado avtorici angelčka pod fotografijo št. 3, Cirili Demšar, in sicer knjigo POTOVANJA NEMIH OBRAZOV, avtorice Vladimire Rejc.

Čestitamo!


Nagrajence prosimo, da pošljejo svoje kontaktne podatke (naslov) po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

Prijeten ventilatorski pozdrav!