Ne zamudite do 50 % popusta na knjižne uspešnice za otroke

0
182

Veseli december je tu in s tem tudi čas, ko se želimo posvetiti svoji družini, še posebej najmlajšim, in jim podariti kakšno malenkost. ????

Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo v naši spletni knjigarni pripravili posebno praznično akcijo: med drugim smo kar tridesetim knjižnim uspešnicam za otroke znižali cene vse do 50 odstotkov!

Vemo, da je branje izjemno pomembno za otrokov razvoj in domišljijo. Zato se želimo prepričati, da ima vsak otrok priložnost odkrivati čudoviti svet zgodb in pridobivati znanje skozi čarobnost besed.

Pobrskajte po širokem naboru otroških knjig za vse starostne skupine – od slikanic za najmlajše do pustolovskih zgodb za malo starejše. Najdete jih na koncu posebne podstrani, na kateri smo zbrali vse knjige s prazničnimi popusti.

Spodaj pa vam predstavljamo naše največje uspešnice za otroke, ki bodo zagotovo pričarale nasmeh na vsak otroški obraz.

Becky Cummings: Čarobni jaz

Ta čudovit priročnik bo otrokom na prijazen in otroku razumljiv način približal ideje prijateljstva, ljubezni do sebe, skrbi za svoje telo, zdrave prehrane, zakona privlačnosti, pomoči drugim, prijaznosti, odpuščanja, meditacije, boga in še več. Knjigo lahko v praznični akciji naročite z 20 % popustom, in sicer za samo 19,12 €.

Kira Willey: Dihaj kot medved

Dihaj kot medved je čudovito ilustrirana zbirka vaj za čuječnost, s pomočjo katere se otroci naučijo, kako obvladovati svoje telo in dih ter uravnavati čustva.

Najboljše od vsega pa je, da je mogoče teh trideset preprostih, kratkih dihalnih vaj in gibov izvajati kadarkoli in kjerkoli: v avtu ali trgovini, med težko domačo nalogo ali celo v šolski klopi. Knjigo lahko v praznični akciji naročite s 30 % popustom, in sicer za samo 14,70 €.

Joyce Dunbar, Kate Petty in Louisa Somerville: Nočne lučke

Pred vami je knjiga malce drugačnih zgodbic za otroke. To je zbirka dvajsetih interaktivnih meditativnih pravljic, ki so bile napisane z namenom, da umirijo in sprostijo otroke pred spanjem, obenem pa spodbudijo njihovo domišljijo. Knjigo lahko v praznični akciji naročite s 30 % popustom, in sicer za samo 15,40 €.

Aurélie Chien Chow Chine: Rožle je žalosten

Rožle je majhen samorog, podoben vsem drugim, morda pa tudi ne … Ima čarobno mavrično grivo in rep, ki spreminjata barvo, ko ga prevzamejo čustva.

Danes je Rožle žalosten. Sprl se je s prijateljema. Poglej, kako bo spet postal dobre volje. Knjigo lahko v praznični akciji naročite z 20 % popustom, in sicer za samo 7,92 €.

Niels van Hove: Moj močni um

V knjigi je opisana zgodba Kaje, športne in vesele deklice, ki svoj um uporablja, da vsakodnevne izzive rešuje s pozitivno naravnanostjo. Kaja v svojem življenju uporablja različne tehnike, kot so postavitev cilja, pozitivno mišljenje, sprejetje poraza kot priložnosti za učenje, vizualizacija problema, dihalne vaje in občutenje hvaležnosti.

Ti nasveti, ki otroku pomagajo zgraditi močan um, so predstavljeni na praktičen način skozi lahkotno in zabavno zgodbo. Knjigo lahko v praznični akciji naročite z 20 % popustom, in sicer za samo 13,52 €.