Podarimo si knjige ob svetovnem dnevu knjige!

0
321

Ob svetovnem dnevu knjige bo med 22. in 25. aprilom vrata za štiri dni odprl Sejem s kavča (sejemskavca.si), skupna spletna knjigarna, v kateri bo več kot 50 slovenskih založnikov po ugodnih sejemskih cenah ponudilo več kot 500 skrbno izbranih knjig. Preprost nakup bo omogočala začasna sejemska spletna trgovina s skupno košarico in enotnim odpošiljanjem.

Na sejmu sodeluje tudi naša založba Knjižnica MGL. Izbirate lahko med knjigami Iva Svetine, Edija Majarona, Tine Kolenik, Nenada Jelesijevića, Svetlane Slapšak, Ivana Medenice, Florence Dupont, Mete Hočevar in Alaina Badiouja.

Vabimo vas, da pobrskate po priloženem seznamu in ceniku knjig iz naše hišne zbirke Knjižnica MGL. Knjige lahko kupite s sejemskim popustom, v času trajanja sejma vam ob nakupu dveh knjig, tretjo podarimo!

Če bo le mogoče, bo sejem knjig v Ljubljani zaživel tudi v živo, o čemer bomo obveščali naknadno.

Sejemsko vzdušje

Sejemski stik: Sejemske telefonske številke sodelujočih založnikov bodo vsak dan med 12.00 in 17.00 na voljo za svetovanja pri nakupu knjig, vprašanja, morebitne predloge in klepet v živo. Klepet bo mogoč tudi v spletni trgovini.

Podpisovanje in zavijanje knjig: Posebno pozornost bomo posvetili tudi zavijanju knjig in zapisovanju posvetil.

Osebni prevzemi: Sejem bo v Ljubljani vse sejemske dni vabil tudi k osebnemu prevzemu knjig. Urnik za osebne prevzeme na Vodnikovi domačiji Šiška:
ČET–NED (12.00–17.00)

Dostava s kolesi + Wolt: V nedeljo bomo knjige po Ljubljani dostavljali tudi s kolesi. Manjši izbor 30 sejemskih knjig bo v sejemskih dneh na voljo tudi prek Wolta.

Z našimi knjigami je gledališče povsod.
Sezite po njih in se prepustite predstavi.