Nagrajenci literarno-likovnega natečaja Moj pravljični junak

0
691

31.5.2021 smo pri Ventilatorju besed zaključili literarno likovni natečaj na temo Moj pravljični junak, ki je bil namenjen otrokom od 3 do 9 let in smo ga organizirali z Revijo Zmajček. Prejeli smo precejšnje število izdelkov naših najmlajših in veseli nas, da skupaj, v sodelovanju z odraslimi, mentorji spodbujamo kreativnost le-teh. Ob takšni količini izdelkov nam je bilo prav težko določiti le 3 nagrajence zato smo se v dogovoru z Revijo Zmajček dogovorili, da bomo poleg treh glavnih nagrad obdarili prav vse nagrajence z enim izvodom Revije Zmajček. Poleg tega pa ohoho, literarni prispevki vaših najmlajših bodo zavedno ostali zabeleženi na naši strani z njihovim imenom in priimkom. Menimo, da je tudi to lepa nagrada.

 

PODELITEV GLAVNIH NAGRAD

1. nagrado, paket 10 revij Zmajček (letnik 26), prejme 4-letni Krištof Malnarič za izdelek pod št. 6, Levji kralj;

2. nagrado, knjigo PRINC LENZELO IN TRAVNATI OBLAK (avtorice Damjane Kenda H.), ki je izšla pri založbi Studio Hieroglif, prejme 9-letna Neža Fabijan iz OŠ Šmihel, POŠ Birnčna Vas Novo mesto za izdelek pod št. 20, Zlata ptica;

3. nagrado, malo slikanico RADIO KU KU (avtorice Irme Jančar), ki je izšla pri založbi Studio Hieroglif, pa prejme 5-letna Patricija Noč Oletič za izdelek pod št. 56, pod naslovom Bi se gnetli na tej metli in Zverjasec.

 

Vse prispevke si lahko ogledate na:

https://ventilatorbesed.com/vasi-prispevki-za-nagradni-literarno-likovni-natecaj-najljubsi-pravljicni-junak/

 

Vsem skupaj čestitamo!

Glavni nagrajenci, kakor tudi vsi sodelujoči, morajo svoje podatke z naslovom za dostavo nagrade poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com in dunja@ventilatorbesed.com.

 

Želimo vam dolge, brezskrbne, prijetne in ustvarjalne poletne počitnice.